sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Aluevaaliehdokkuus ja Vihdin Keskustan puheenjohtajuus

Kulunut viikko on ollut meille paikallisille toimijoille politiikan superviikko, yksi jos sun toinen on vietänyt kokouksissa arki-illat ja viikonloppuna vielä jatkettiin. 

Sekä Vihdin Keskusta että Keskustan Uudenmaan piiri pitivät syyskokoukset tällä viikolla. 

Syyskokoukset ovat niitä paikkoja joissa käydään paljon poliittista keskustelua, valitaan henkilöitä seuraavan vuoden tehtäviin ja suunnitellaan tulevan vuoden toimintaa ja budjetteja. Tämän kaiken tietenkin hallitukset valmistelee, mutta syyskokouksissa jokainen jäsen pääsee sanomaan mielipiteensä asioista ja tarvittaessa pohjaesityksiin tehdään muutoksia. 

Käsityönä valmistettu puinen kokousnuija 
siirtyi nykyiseltä puheenjohtajalta tulevalle. 
Kuva Asko Autelo

Vihdin kuntayhdistyksen puheenjohtaja vaihtui

Vihdin Keskustan kuntayhdistyksen syyskokous pidettiin Nummelassa 28.10. läsnä oli kolmisenkymmentä paikallista aktiivia. 

Paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Mikko Lasanen oli jo ennakkoon ilmoittanut luopuvansa yhdistyksen puheenjohtajuudesta ja minä puolestani ilmaissut oman mielenkiintoni paikkaa kohtaan. Vihdissä kuntayhdistyksen puheenjohtajuus on ainakin viime vuodet ollut valtuutetuilla ja olenkin  kiitollinen siitä luottamuksesta, että minut puheenjohtajan tehtävään valittiin.  

Yhteys valtuustoryhmän ja kuntayhdistyksen välillä on äärimmäisen tärkeää toiminnan kannalta ja iloksemme kunnanvaltuutettu Pasi Saario jatkaa varapuheenjohtajana, Mikko Lasanen hallituksen jäsenenä ja Sari Metsäkivi varajäsenenä. 

Muista valinnoista ja kokouksesta pääset lukemaan Vihdin Keskustan verkkosivuilta.  

Aluevaaliehdokkaat asetettiin

Uudenmaan piirin kokouksessa valittiin uusi puheenjohtajisto ja nimettiin aluevaaliehdokkaat. Mikko Lasanen Vihdistä valittiin äänestyksen perusteella piirin varapuheenjohtajaksi yhdessä Pornaisten Tea Niemisen kanssa. 

Aluevaaliehdokkaita nimettiin kaikkiaan 139, joiden joukossa myös allekirjoittanut. Vaalit pidetään tammikuussa 2022, eli aivan hetken päästä. Vielä puuttuu näiltä sivuilta aiheeseen liittyvät päivitykset, mutta sisältöjä, teemoja ja aiheeseen liittyviä ajatuksia on varmasti luvassa seuraavien kuukausien aikana. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti