lauantai 20. helmikuuta 2021

Tervetuloa!

Historiallinen vaalikevät

Kuntavaalikevät 2021 käynnistyy. Meille on luvassa vaalit ja kampanja jollaista ei Suomen historiassa vielä ole nähty. Covid-19 virus aiheuttaa monenlaista muutosta, huolta ja haittaa, mutta ihmisten terveys edellä lähdetään kohti kuntavaalikampanjaa ja vaalipäivää. 

Kampanjoidaan turvallisesti etänä

Vihdin Keskusta teki jo viime vuonna periaatepäätöksen, että emme osallistu emmekä järjestä yleisötilaisuuksia niin kauan kuin riskinä on, että se vaarantaa kenen tahansa terveyden ja henkilökohtaisesti olen tästä päätöksestä tyytyväinen. 

Vaikka yhteiskunnalliset asiat ja niihin liittyvä päätöksenteko ovat myös paikallisesti erityisen tärkeitä, ei kenenkään terveyttä pidä sen vuoksi vaarantaa. Mullistuksen myötä, meidän paikallinen toiminta on ottanut melkoiset digiloikan. Vaikka hybridikokouksia pidettiin ennenkin niin nyt ne ovat jo arkipäivää.   

Jotain uutta, jotain vanhaa

Viime vaaleissa minulla oli käytössä puolueen ehdokassivu ja Facebook-sivu, nyt oli oikea aika perustaa oma ehdokassivu, jonka sisältöä tulen päivittämään kevään aikana. Muutaman viime vaalien kirjoituksen siirsin blogiin, sillä ne ovat edelleen ajankohtaisia ja itselle tärkeitä asioita, joista tulen varmasti kevään aikana kirjoittamaan vielä lisää. 

Tekstit ja mielipiteet blogissa ovat omiani, eivätkä virallisesti edusta niitä tahoja joissa toimin työn tai vapaa-ajan puitteissa. 

Tervetuloa seuraamaan kuntavaalikevättä 2021! 

Heidi Nordman
Vihdin Keskusta 
kuntavaaliehdokas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti