maanantai 24. tammikuuta 2022

Kiitos kaikille äänestäjille ja muille kampanjassa tukeneille! 
 
Vihdissä Keskustan kannatus on alustavien laskelmien mukaan 18,3 % ollen näin toiseksi suurin. Meidän ehdokkaista Eerikki Viljanen meni läpi ollen koko kunnan äänikuningas.

Lisäksi valtuutetuiksi valittiin Riikka Pakarinen Espoosta ja Marjut Frantsi-Lankia Kirkkonummelta. 
 
Vihdin ehdokkaista varavaltuutetuiksi nousivat Katriina Rauanmaa ja Sari Metsäkivi.

Oma äänimäärä yllätti positiivisesti ollen yli kaksinkertainen kuntavaaleihin nähden. Lupaan ettei minulle annettu ääni mennyt hukkaan, jos halusi olla lähipalveluiden puolella. Meidän ryhmästä valitut henkilöt tekevät takuulla asian eteen parhaansa pienenä, mutta pippurisena ryhmänä. Länsi-Uudenmaan Keskustan verkosto on vahva yli kuntarajojen ja tarvittaessa viesti kulkee eteenpäin. 


Kiitos äänestäjien lisäksi myös kaikille kanssaehdokkaille yli puoluerajojen, jotka sinnikkäästi vastasivat ihmisille heränneisiin kysymyksiin ja välittivät äänestäjille faktatietoa.

Meidän ryhmälle Länsi-Uudellamaalla olisi toivonut parempaa menestystä. Neljäs valtuustopaikka jäi harmillisen pienen äänimäärän päähän. Toki tulos varmistuu vasta myöhemmin tällä viikolla, mutta toistaiseksi näyttää tältä.

Tämä blogi jää elämään ja olemaan kuten aiemminkin. Oma poliittinen toiminta jatkuu Vihdin Keskustan puheenjohtajana ja sen myötä myös kirjoitukset täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti